Derfor har jeg gått rundt naken hele dagen

Reklame nederst i innlegget med rabattkode på selvbruning

Det var mange på snapchat i dag som lurte på om jeg gikk naken rundt hele dagen, og svaret er faktisk JA.

Jeg har nemlig vært alene hjemme!

Det begynte på badet i dag, med noen lag med selvbruning og da måtte jeg jo gå litt rundt og tørke. Så begynte jeg å male påskeegg, noe som krevdes et par strøk for å si det sånn, så jeg fikk unna litt klesvask mellom lagene da. Effektivt. Veldig nakent, men det er rart hvor fort kroppen venner seg til det å være naken når den først står i det. -Så klarte jeg på uforklarlig vis å male ferdig “eggene mine” selv. Her snakker vi vinkler jeg ikke ante var mulig, det er utrolig hva vilje gjør..!

Deretter gjorde jeg meg klar for å gå ut i hagen og ta bilde, kledde på meg en genser og en gaffatruse for å skåne naboen. Om jeg har fått den AV enda?  Kremt.. Det kan vi snakke om en annen gang. Det trengs ingen brazillian med det første for å si det sånn.

(Det er arr etter blindtarmoperasjon, ikke navle.)
Genser fra Floyd

God påske da!

Litt ekstra i påskeegget: Rabattkoden SUNKISSED gir 20% rabatt på all selvbruning hos Makeupyourmind.no!

2 Comments

  1. HA ha ha! Du er ikke riktig på en flekk! Megafestlig

  2. Så fantastisk Marna. Elsker at du slår deg løs og dra den helt ut. <3

Comments are closed.