Det er jo logisk

Planen min med hjemmepåske var å slappe av og smårydde og kose meg, men da tok jeg ikke med i regnestykket at jeg er gift med en som bretter klesvask i reklamepausen.

Før jeg visste ordet av det hadde vi byttet soverom. Det gamle soverommet har nå blitt walk in closet med kontorplass til meg og alle “greiene” mine. Det nye soverommet har den fine kontorpulten som kan lukkes, og vår seng. Ikke noe mer.

Eh, snart ihvertfall.

Det var faktisk voksenpoeng å kjøpe ny seng da vi flyttet inn, jeg som har sovet på en en rimelig hard rammemadrass i alle år.  Jeg var til og med på madrassveiledning i butikken og en fysioterapeut sjekket at vi valgte rett fasthet i madrassen slik at ryggraden ligger på en rett linje. For en forskjell! Og så fikk jeg øvelser for å begynne å lære kroppen min å sove på ryggen, for etter mange år på for hard madrass er det jo kun på magen at kroppen finner hvile. Det er jo logisk, ikke sant?

Sengen er fra Jensen og heter Nordic Line. Og nå, i et rom med space, lys og luft så får jeg i tillegg puste når jeg ligger i Herr Jensen ♡

Jeg fikk til og med kaffe på sengen i dag tidlig!

5 Comments

 1. kan du ha en omsvisning av huset? vil se ferdig resultat siden dere har pusset opp 🙂

 2. Du må gjerne dele øvelser for å lære og sove på ryggen. 🙂

 3. Hva er øvelsene for å lære seg ryggsoving?:)

 4. Astrid

  Hvor får man så god service at en fysio hjelper til?

  1. komikerfrue

   På f.eks Bohus er alle ansatte ihvertfall lært opp av fysioterapeut i madrassveiledning 😀 Det vil jeg tro det også er på andre store varehus som selger senger.

Comments are closed.