Away

Jeg ble borte fra bloggen noen dager, jeg hadde masse planer for de tre dagene jeg har alene hjemme med guttene men det har jo vært så travelt! Nå sover ikke Dexter på dagen lenger og det er pottetrening, hus og hage, katter og marsvin, “mamma, se på meg nå” hvert 30 sekund. Jeg fjernet 8 fliser fra stortåa til Theodor i dag, jeg skjønner ikke hvordan i all verden han greide å få til det.

Men vi har det koselig og gøy! Jeg får bare ikke sitte i fred og skrive 🙂 Heldigvis kom svigermor en tur, da kan det jo hende at jeg får sitte på do i fred et kvarters tid her og der og mate ut en hel bok. Når det er sagt så forklarer det forresten saken om hvorfor jeg aldri har kastet meg på bok-trenden 😉

3 Comments

 1. Hvorfor skaffer du deg så mye dyr når du ikke har tid??

  1. komikerfrue

   Jeg har såklart tid til dyra mine <3 Det er skrivetid det skorter på, sammenhengende, uavbrutt tid 😉

  2. komikerfrue

   Jeg har da såklart tid til dyra mine <3 Jeg finner bare ikke sammenhengende, uavbrutt tid til å skrive 😉

Comments are closed.