Dexters haircut

Nå er det så lenge siden Dexter har klippet seg at de siste ukene har jeg ikke tatt han med ut uten å ta på han caps for han har vært så stygg på håret. Tro meg, vi har prøvd alle triksene i boka, men det som måtte til var altså å smi seg med tålmodighet (og caps).

Plutselig så var han altså klar og sa entusiastisk at han ville klippe seg og jeg kastet meg over telefonen. Før jeg visste ordet av det så var vi på vei. Jeg jobbet hardt med å holde pulsen nede, denne kidden LUKTER nemlig nervøsitet på lang avstand og lar seg ikke lure. Her var det bare å leke Cæsar Milan for alt det var verdt!

Dexter rygget først da han så frisøren, men jeg lovet han at om han ikke ville så kunne jeg klippe meg i stedet. Skuffet satte jeg meg i stolen, med Dexter på fanget. Jeg hadde ingen planer om å lure han. Vi kunne prøve igjen en annen gang.. Han hadde fått såpebobler av frisøren, og gjorde noe rart. Han satte seg med ryggen mot frisøren.

Jeg skjønte det ikke helt selv før etterpå, men det tror jeg frisøren gjorde, for hun satte litt klyper i håret mitt men da Dexter og jeg begynte å styre med en neglelakk så var hun rask og plutselig i gang med å klippe håret hans. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Det var helt magisk!  Dexter skjønte hva som skjedde og jeg kunne se at han virkelig jobbet med seg selv med å LA DET SKJE. Han ønsket seg nok vekk derifra mer enn noe annet, men han tok villig imot alle bestikkelser han fikk og vi lot de komme for å si det sånn. Han fikk til og med frisørens godtepose fra bakrommet.

Vi ble nesten ferdige før vi gav oss. Ferdig nok. Frisører liker jo ikke at det står igjen småpirk men jeg kunne ikke være mer fornøyd! Det ble dinosaur t-skjorte og valgfri neglelakk i premie og sovnet som en stein da vi kom hjem, haha helt utslitt stakkar, men så stolt!

8 Comments

 1. Nina Marie

  Så tøff han ble på håret 😀

  Hvor er den kule trøyen han har på seg på det siste bildet fra? Den tror jeg 4åringen her i huset ville ha digget!

  1. komikerfrue

   Den er fra HM 🙂

   1. Nina Marie
 2. Monika

  Tøff liten gutt! Kjenner meg igjen med mine barn:) hvor er den dinosaur tskjorten med vendbare paljetter? (Hvis det er det da) Ha en fin dag!

  1. komikerfrue

   T-skjorte fra HM 🙂

 3. Tok evigheter og flere forsøk å få storebror på 4 her til frisøren sist også. Ble til slutt og da ble det Legopremie. Han ble enig med frisøren at det var jo ikke noe farlig og det kunne han fortelle lillebror da han kom hjem. Vurdere å filme ham da han satt og fortalte lillebror på 1 at frisør ikke var farlig så jeg kunne vise neste gang

 4. Caroline

  Han er virkelig en skjønn liten gutt? Hvor har dere fått tak i den lille doen? 😀

  1. komikerfrue

   Den doen kjøpte jeg på nett, den er fra fisher price, om du googler så kommer det garantert opp bilde fra flere som har den 🙂

Comments are closed.