Grill: Asian style

Annonse Grønn & Frisk

Vi har nesten flyttet ut på verandaen i denne sommervarmen, og vi griller nesten hver dag! Det er bare å nyte dette været mens det varer!

Jeg er kjempelei koteletter og potetsalat etter oppussingen i fjor så nå bruker jeg gjerne tid på å lage nye spennende ting på grillen. -Og tilbehør.  Jeg elsker inspirasjon til nye salater og tar alltid med meg mathefter fra butikken osv for å finne gøye ting som er raske å lage. Ellers blir det bare den samme regla omatt og omatt og da blir ihvertfall jeg matlei og begynner å slurve med kosten (les: rett tilbake til potetsalaten).

I dag grillet vi teriyakimarinert kylling, jeg serverte fiks ferdig Crunchy Asian Kit salat fra Grønn & Frisk til og fikk jammen tid til å lage hjemmelaget chilihummus for første gang. Yummy!

Grønn & Frisk salatene er bare helt geniale, ferdigblandene salater klare til bruk enten til middag eller som lunch på farten. Salatene er ferdig vasket, friske og fristende, og er laget av helt naturlige råvarer. Det blir mindre matavfall hjemme og jeg sparer masse tid, men aller viktigst så blir det spist mye oftere salat!

Kommentar Leah: Å sånn kan jeg ta med på skolen i morgen!

Altså, den følelsen av å servere digg og sunn mat uten å ha stresset seg ihjel er priceless ♡

Crunchy Asiatisk Kit er bare superdigg og min store favoritt (sammen med mexican). Salatene blir forresten vasket 2 ganger i friskt, iskaldt vann – og kun i vann. Akkurat som hjemme.

Chrunchy Asiatisk Kit er en blanding med Isbergsalat, kinakål, knutekål, gulrot og rødbete, og det følger med sesamdressing, gresskarkjerner og chips i posen så det er faktisk et godt måltid i seg selv, like perfekt på farten som til middagen. (PS. Den kommer ikke med egen gaffel slik som lunchsalatene)

Hva er ditt favorittprodukt fra Grønn & Frisk-serien?

Finn flere salattips på Grønn & Frisk sin Facebookside HER

-Og enda flere tips til grillmat og salater fra Grønn & Frisk HER

Grønn & Frisk kan kjøpes på: MENY • SPAR • JOKER • NÆRBUTIKKEN • CC MAT • JACOBS • KIWI
Hummusoppskrift er lett å google på nett, og tenk på den som en base og tilsett en eller annen smak du liker!
Posted in Mat

12 Comments

 1. Hei Marna. Kan du skrive en oppdatering på marsvinene?

  1. komikerfrue

   Å jada, vi holder på å bygge hus til de så det kommer 😀

 2. Sigrid

  Så deilig! Dere har det så koselig.
  Så mye kjærlighet, latter og skøy. Akkurat slik et hjem skal ha det. Heldige både barn og dyr ❤️

 3. Sandra

  Har du oppskrift på marinaden til kyllingen eller er det en sånn ferdig i pose? Det såg så himla godt ut

  1. komikerfrue

   Den marinaden var faktisk en pose jeg hadde til overs fra en Adams matkasse, haha. Det var en gang vi brukte kyllingen til noe helt annet og så ble marinaden liggende til nå 😉

 4. Gardsfrua

  Skrev til deg på Snap men tror ikke du får sett det. Men ang uteplass til marsvinene, kjøp kompostgjerder på biltema, sett de sammen med strips og legg på toppen også slik at katten ikke kommer inn. Da har de et område de kan kose seg på gresset. Vi bruker i tillegg teltplugger slik at de står stødig og uke blåser over ende

  1. komikerfrue

   Takk for tips! Jeg fant faktisk et gjerde på dyrebutikken med netting over som de skal få kose seg i 🙂

 5. Så deilig med grillmat i varmen! Kan jeg spørre deg om hvor både toppen din og det røde beltet ditt er ifra? Du ser alltid så smashing ut!

  1. komikerfrue

   Tusen takk! Topp fra Floyd by Smith og Belte fra Soaked 🙂

 6. Linda Marie Rekdal

  Hei, bare et tips: klippe bort de to boksene med potetsalat til høyre på kjøkkenbenken? 🙂 (hilsen sommerforkjøla&lys våken tidlig-tidlig!)

  1. komikerfrue

   Haha neida, det gjør ikke noe 🙂

 7. Grønnkål mixen er favoritt her i huset, den kan brukes både kald og varm 🙂 Beste vi vet her, er den woket i pannen med litt olje og hvitløk som tilbehør til biff med en god saus. Fått dilla så den spiser vi fler ganger i uka 😉 God sommer !

Comments are closed.