PMS eller sjalusi? #mannsen

Inneholder reklamelenker fra Makeupyourmind.no

Yeah det ble Zumba i dag igjen! Og det var kjempegøy! Jeg visste jo at jeg måtte gi det en sjanse og ikke gi opp, antagelig var det også litt PMS i bildet, det skjønte jeg i dag da mannen virkelig viste seg fra sin verste MANNSEN-side, som jo kommer uka etter min PMS.

Han blir sur og frekk, skikkelig barnslig og slenger med leppa uten å tenke seg om.

Vi skulle bile sammen inn til Oslo og jeg skulle rekke zumbatimen sammen med Carina. Etter at ungene var levert så heiv jeg meg 2 minutter i dusjen, trakk på treningstøyet slang på litt vannfast brynsminke siden jeg svetter som en gris når jeg trener.

Da presterer prins sjarmerende å si: Høh, skal du DUSJE og SMINKE deg før trening..? Hva, skal du på DATE eller?

Jeg kjente jeg ble kraftig provosert, men jeg svarte ikke. Hvorfor skal jeg forsvare at jeg ikke vil stinke møkk på trening? Jeg jobbet i hagen til sent på kveld i går, var klissete av svette og trengte serr en dusj. -Og brynene, vel de har jeg ikke farget på en stund og de bleikes i sola.

Hvem av dere damer mener dere hadde kost dere på treningen uten bryn, omgitt av en os av varm feilslått kompost?

Jeg tok det heller med han senere på dagen og da følte han seg skikkelig teit.

Ikke grin på nesa kompis, ren svette lukter ikke.

Note:

Det er viktig å elske mannen sin under MANNSEN like mye som du vil han skal tåle din PMS.

PS: Annonselenker

Wunderbrow brynsminke er vannfast og perfekt til trening og bading. For å få 100% vannfast effekt som kan sitte i dagesvis må den tas på ren hud og ikke utenpå foundation (men selv da sitter den smack på hele dagen).

Jeg bruker en egen brynpensel til påføring og for å få mer presis påføring for penselen inni er ikke så veldig smal.

  • Wunderbrow vannfast brynsminke HER
  • Brynpensel HER
  • Permanent brynfarge HER