Hva i all verden gjorde dere der??

Det var mange som lurte på hva  i all verden vi gjorde ute i skauen med alle de campingvognene! Vi har nemlig planer om å sette en campingvogn i hagen, nei jeg kødder ikke, den skal pusses opp og brukes som en stue, og vi skal bygge platting rundt den på hele baksiden av huset.

Nå ble det ikke vognkjøp denne dagen, for dette skjedde:

I bilen på vei dit sier Ørjan: Nå må du passe på Marna og se dine egne begrensninger og ikke overtale meg til å kjøpe et oppussingsobjekt. (Vognen vi skulle ha var nemlig alt pusset opp) Det som skjedde da vi kom frem var det stikk motsatte,  Ørjan lot noen andre kjøpe den vognen jeg egentlig ville ha, fordi han er konfliktsky og forelsket seg i en vogn som ikke hadde vegger engang. Jeg må bare le. Mine begrensninger? Hva med dine egne? Han var som et barn på en lekeplass og heldigvis var det ikke mulig å få tatt med den vognen hjem den dagen uansett for den var ikke gjort klar og var full av rot og vi måtte hjem for å hente Theodor.

Dette er et perfekt eksempel på menns evne til å se det de VIL se. Over er vognen slik den ser ut, under er vognen slik Ørjan ser den. Det er godt å vite at han alltid syns jeg er nydelig da 😉

Jeg vet faktisk ikke helt hvor vi var men det var rett etter Sarpsborg, og på veien hjem måtte vi stoppe og klappe noen lamaer ♡

Litt glamping inspo!

2 Comments

  1. Å pusse opp campingvogn er faktisk ikke så vanskelig, Vi driver innendørs campinghotell på Helgeland, og min mor (som absolutt ikke er snekkerkyndig) pusset opp den ene helt selv. Sjekk ut http://www.mykenbnb.no for inspirasjon 😀

    1. komikerfrue

      Å så festlig! Jeg var innom og tok en titt 😉

Comments are closed.