Min nye fastlege

Reklame for KRY

Skulle du ønske du noen ganger bare kunne ringe legen din når det du trenger hjelp til like greit kan ordnes over telefon, eller video? -At du kan slippe vente over en uke på legetime og så sitte lenge i kø midt på dagen når du heller skulle ha vært på jobb?

Nå kan vi det! Og pollenallergikere, se her!

KRY er helt vanlige fastleger som tar imot videosamtaler via en app der jeg legitimerer meg med min bankID. Det er helt perfekt for meg som småbarnsmor og der kan jeg få rådgivning, diagnose, reseptbelagte legemiddel og legeerklæringer, uten å måtte dra hjemmefra. Det er jo bare helt fantastisk!

Vi har fått bruk for KRY flere ganger allerede, Leah trengte legeerklæring i forbindelse med eksamen og Ørjan fikk fornyet resept på sin ♥︎medisin. For han så er dette virkelig en problemløser og han ble rett og slett imponert.

KRY har kort ventetid (ca 15 minutter) og har åpent til kl 22, alle dager. En legetime koster 350 kr for voksne og barn og for alle med If Vertikal Helseforsikring og deres barn under 18 år er det kostnadsfritt!

Jeg spurte faktisk legen om hva hun ofte fikk spørsmål om og da sa hun at nå er det mye Pollenallergi og da kan de hjelpe. Og at på nettsidene deres ligger det lister over hva man kan få hjelp til på KRY og ofte stilte spørsmål og svar.

APPEN KRY og mer info HER  (både App Store + Google Play)

Her får Ørjan fornyet resepten sin og istedet for å reise helt inn til fastlegekontoret eller treffe legen sin i det lille telefonvinduet på 45 minutter som han har, så lastet Ørjan ned appen KRY, logget inn med bankID og etter noen minutter hadde han fått snakket med en lege og ny resept var på plass. Så praktisk!

Jeg hadde noen spørsmål til legen jeg også, men det får være en privatsak 😉 Uansett så fikk jeg hjelp og det er godt å vite at en lege kan være så lett tilgjengelig til neste gang jeg eller et av barna er syke eller vi trenger rådgivning.