Dexter 4 år

Bursdagsbarnet sleit med å sovne kvelden før og våknet før alle andre på bursdagsmorgenen. Tenk så stas, endelig 4 år! “Mamma, ER jeg virkelig 4 år nå?” sa han med glitrende øyne.

Vi hadde ikke barnebursdag, med førstemann så holdt vi det fra 3 årsdagen, men nå syns vi det er greit å vente med det til neste år, når han kan være litt mer med på det selv. Det var helt greit med førstemann, men når man plutselig har flere barn så blir vi jo tvunget til å tenke over litt hvem vi holder bursdag for egentlig, barnet eller oss selv?

Vi feiret dagen hjemme med bare familien og så nabokjæresten da såklart. Ørjan dekket bordet og laget taco og jeg kom hjem med kake. Det viste seg at bakeren kunne pynte ei kake på dagen! Hurra så praktisk og den ble jo kjempefin! Det ble en kjempefin bursdag, fri for tårer og sammenbrudd! Nesten ihvertfall:

Det eneste som gikk galt var den oppblåsbare dinosaurusen jeg hadde kjøpt til anledningen. Den fikk èn tur i stua før glidelåsen ble ødelagt så det var den underholdningen i dass. Skikkelig irriterende, JEG hadde gledet meg VELDIG MYE. Kjenner jeg blir sur nå bare jeg skriver det. Jeg kan helt sikkert reklamere på den men nå er jo bursdagen over da, så hva hjelper det. (Pust nå Marna, pust)

Ref. “hvem man holder bursdag for..” -Ungene merket det ikke engang, de hadde jo masse annet å leke med. Dinosaurer og drager er den store greia om dagen, og størrelsen har visst ingenting å si. For de.

2 Comments

  1. Ann-Helen

    Hei Marna ja, hvem er det vi gjør det for? Så enig! Når barna er små og får litt extra oppmerksomhet på dagen sin, så er dem jo sååå fornøyde!! Bursdagssang, kake, gave og lek…om det er 2 eller 10 barn bryr dem seg ikke om…Det er vi voksne ( mødre ) som styrer og stresser for å gjøre alt så «perfekt» flott innlegg, og til stor inspirasjon!! Vi må senke skuldrene og kose oss mer når barna blir større, så er det stor stas med feiring ute, utedress, og pølser på grillen, enkelt og veldig greitt det tror jeg vi må prøve neste bursdag☺️ Ha en fin dag! Klem

  2. Terese

    Kor e genseren på det første bilde kjøpt?

Comments are closed.