Endelig fikk jeg brukt brudekjolen

For maaaaange herrens år siden så bestilte jeg en kjole på nett, godt nedi ei flaske rødvin, det kan du forsåvidt lese om HER

Den kjolen ble ikke brukt for å si det sånn, den var jo alt annet enn “drømmekjolen” på bildet:

Jeg har ikke fått meg til å kvitte meg med den for jeg var helt sikker på at èn eller annen gang ville jeg få bruk for den, og det fikk jeg i dag!

Vi hadde det så gøy på jobb, jeg har bare brukt ansiktssminke som jeg alt hadde i skuffen, noe glitter fra negleskuffen og Nemi har på ansiktssminke fra makeupartisten her på kontoret. Den ble vasket vekk med en gang og hun er spesielt vant til å bli håndtert så ikke begynn å holde fast katta di for å gjøre noe lignende, det går antagelig ikke bra.

Nå skal vi ut og spise middag med ungene, jeg har såklart på meg sminken enda og Dexter kommer til å bli helt vill 😀

3 Comments

  1. Sååå kuuult!!!

  2. Veronique

    Woow !! Nice outfit og sminke

  3. Dødsrå!!!

Comments are closed.