Spøkelse brownies

Booooo Hoooooo!

Noe jeg alltid savner når jeg leker på kjøkkenet er noe svart til å lage øyner og lignende med. Her brukte jeg ferdige øyner men til munn her brukte jeg svart konditorfarge i melis. Det hadde vært sååå mye enklere om det fantes ferdig svart dekorfarge på tube, si fra om du vet hvor man kan få tak i det.

Spøkelsebrownies er veldig enkle å lage og kan trylles frem på hytta til og med. Brownies (eller sjokoladekjeks), mashmellows og melisglasur.

Jeg liker å lage glasur av melis og en saft jeg liker smaken på for sitronsmak gir meg gysninger.

Viktig å ta bilde av godisen før noen får smake.

-Det som er så rart er at disse som er så enkle å lage burde trigge kidsa til å ville lage sine egne, men de skal alltid vente til de får de jeg lager, selv om kjøkkenbenken bugner av kake og melis. Vel, da får de vente litt, the camera eats first..!

7 Comments

 1. Kristin

  Cacas har svart mat tusj

  1. komikerfrue

   Ja det vet jeg men den tusjen går ikke å tegne på bløtt/mykt underlag, kun marsipan eller sukkerpasta. Den blir dessuten ikke spesielt fin eller dekkende heller, har prøvd 😀

 2. Hei! Cacas har også svart gel i tube med spiss. :o)
  Hilsen Line (som bruker sukkerkulør og tannpirker, men det er litt pirkete… ;o)

  1. komikerfrue

   Takk for tips! 😀

 3. Anonym

  Nice! Bruker du ferdigblandet saft når du lager glasur? Har aldri prøvd dette selv, men høres digg ut!

  1. komikerfrue

   Ja, jeg blander den litt sterkt 😀

 4. Annika

  Jeg har kjøpt tuber med ferdig glasur i flere farger, også svart, på meny

Comments are closed.