Hahahaha.. NEI.

Da jeg fikk vite at det var bilder av meg og føttene mine på et fetish nettsted så måtte jeg nesten bare le, for jeg stod ikke akkurat først i køen da Gud delte ut tær, det er mulig hun kom ut av tellingen for mine tre midterste tær er like lange så det ser ut som at jeg bare har fire tær, og ikke fem. Eskimonene mine, kaller jeg dem. Den som burde ha vært kortest er i tillegg lengst, slik at den alltid henger litt utenfor hælene med åpen tå.  Det er ikke akkurat de bildene som genererer meldinger fra menn som syns jeg har pene føtter, men det forekommer så absolutt, så noe sjokk over at det fantes et slikt nettsted er det ikke.

-Så om jeg skal se det fra èn side så er det nesten litt hyggelig å høre at noen syns jeg er fin fra topp til tå, men fra en annen side så er jeg ikke sikker på om det er et like stort kompliment at noen synger “hode, skulder, kne og ronke-ronke-ronke-ronk”.

Men så fikk jeg se hvilke bilder som lå der av meg og da var det ikke så festlig lenger:

Jeg er jo GRAVID på ene bildet. Da ble jeg faktisk kvalm.

Jeg driter virkelig i hvem som liker å se på føtter. Jeg får innimellom meldinger fra (stort sett) menn som har behov for å levere et kompliment for det de vurderer som pene føtter (smaken er som baken) og det har aldri vært hverken pågående eller masete mennesker. Men å dra min gravide mage inn i dette er over streken. Da blir det plutselig personlig.

Tankene gikk tilbake til da jeg raste fra meg til en mann ronket til den gravide magen min på stranda i Tyrkia, det kan du lese HER (Blir forbanna bare jeg tenker på den gangen)

Så hva gjorde jeg?

Jeg forberedte meg til kamp og begynte å brette opp ermene.

Først sendte jeg en mail til nettsiden og formulerte meg så nøkternt jeg kunne, selv om jeg hadde lyst til å klore ut øynene deres.

Så fikk jeg svar, etter en halvtime:

Hello Marna and thank you for contacting me. The photo has been removed as requested. 

Og så fikk jeg vite litt mer om hvordan det fungerte og at for å beskytte meg selv mot fremtidige bilder så kunne de slette hele galleriet og det takket jeg såklart ja til:

Svaret:

No problem at all 🙂

Your ****Feet gallery has been permanently deleted.
Så dermed så viste det seg at desse tåelskerene faktisk er ganske greie folk assa, jeg er kjempelettet og glad.
Tå opp!