Definisjonen av “Komikerfrue”

I helgen fikk jeg endelig bare være komikerfrue, ja nettopp, frua til en komiker. Han hadde en firmajobb på Geilo men kom tilreisende fra *jeg vet ikke helt*, jeg dro ihvertfall opp til Vestlia kvelden før med guttene slik at vi i det minste fikk hele lørdagen der frem til han kom og skulle omtrent rett på jobb.

-Bodø var det, fader for en lang reise, først ned til Oslo og så tog opp til Geilo, jeg fatter ikke hvordan han klarer det. Jeg er helt utslitt enda etter sist uke da jeg hadde så mange reiseoppdrag på rad men så handler det vel om hva man er vant til. Jeg liker å reise men faktisk helst med guttene mine for da får vi jo oppleve ting sammen. Apropo så håpte jeg at Ziplinen på Geilo skulle være åpen i helgen men den var desverre stengt. Tenk så kult det hadde vært om å ta den sammen med Theodor da..

Ørjan er jo fra Geilo så verdens beste svigermor kom innom på kvelden slik at jeg kunne spise middag nede sammen med komikerene. Det var flere arrangement der denne helgen og sjølvaste Dora Thorhallsdottir, morsomste terapeuten jeg vet om, var på også plass så det ble jo kjempehyggelig og jeg holdt fortet mellom rettene mens de to fløy på scenene sine. Det er det en “komikerfrue” gjør nemlig, passer på glassene.

Inni meg tviholder jeg likevel på en illusjon om at jeg er på husmorferie:

Her later jeg som at jeg er på SPA med deilig avslappende musikk, mens i virkeligheten er det masse hylende unger rundt meg. Jeg hadde til og med mascara på da jeg gikk i bassenget for jeg hadde ingen planer om å dukke hodet, men så tok en far bomba rett ved siden av meg så jeg ble dynka.

Tanken på å få tatt julekortbilde var god, men eneste gangen familien var samlet i èn og samme ramme var i heisen, SMIL!!

When life gives you bacon..

-And makeup.

Alt i alt så var dette en kjempefin helg. Vi gjorde ikke så veldig mye og det var helt greit. Vi fikk maten servert, ungene fikk bade og jeg fikk leke meg litt med halloween feberen min. Hadde jeg fått anledning til en massasje så hadde dette vært terningkast 6 under kategori “avslappet helg med innhold”.