Dropp dyr spesialsminke, slik lager du zombiemaske av ting du alt har hjemme!

Det trengs ikke dyr spesialsminke til for å lage halloweensminke, her har jeg laget noen juicy sår av ting jeg fant i skuffen hjemme!

Jeg så så mange videoer av halloweensminke der det brukes latex og så tenkte jeg, hm, det må da være mulig å lage samme effektene av en peel off maske?

Her er det jeg brukte, jeg gikk for billige merker:

 • Peel off maske (prøvde flere typer, funket like bra)
 • Rød lipgloss på tube
 • Svart flytende eyeliner
 • Bomull

I tillegg brukte jeg foundation, den lyseste jeg hadde.

Her hadde jeg ingen plan, men la peel off maske på tre områder som jeg hadde å “øve på”. På ene området la jeg bomullsdotter på masken mens den var vår og når den var omtrent tørr så la jeg mer maske over slik at bomullen ble “byller”.

Peel off masken er ganske hard så kniven på vinopptrekkeren jeg fant på hotellrommet her vi er var ikke helt optimal, saks hadde kanskje vært bedre. Men, om det løsner større flak så er de bare å dytte inntil igjen når det kommer på “blod”, da blir det enda kulere effekt siden huden blir mer revet.

Når masken er stivnet:

 • riv opp sårene
 • smink hudfarge rundt såret
 • smink svart inni såret og på sårkantene
 • ta på blod og bland litt her og der

Mix litt rødt og svart på håndbaken og dytt på med krøllet dopapir rundt såret.

Bare lek deg frem og se hva som skjer, jeg hadde ingen klar plan og bare prøvde meg frem. Ikke glem å ta kule bilder når du er ferdig!

Haha her ligger jeg på et håndkle på frosten utenfor Vestlia, vi hadde rom der vi kunne gå rett ut. Haha tenk om noen gjester hadde sett meg, da hadde det vel blitt en skvett!

2 Comments

 1. Henriette

  Omg det var sykt kult, jeg har aldri tenkt på at man kan bruke peel og maske, for jeg har bare lagd sånne sår på hånda mi og da brukte jeg bare litt lim som stivna og så gjorde jeg det samme som du gjorde. Kan du ikke lage YouTube kanal, og så kan du legge ut tutorials der?❤

 2. Kjempe kult. Tusen takk for tips

Comments are closed.