Farsdagsgaven han faktisk vil ha

Reklame – 40% rabatt på Crema kaffe

Mitt første minne av kaffe er lyden av pappas kaffekjele, den høye suselyden som senker seg rett før kokepunktet og lyden av rykende fersk kaffe som helles i den samme gode koppen han alltid drikker av.

Selv begynte jeg ikke å drikke kaffe før da jeg var ferdig med min første mammaperm og begynte i full jobb. Altså, nattevåk og rett i full jobb, jatakk jeg tar en kopp kaffe! Det hadde ikke gått uten. Seriøst, jeg hadde tatt den intravenøst om jeg kunne. Den gangen drakk jeg kaffen med masse sjokolade og melk, mens nå kan jeg smake på ulike smaker og virkelig sette pris på en rykende fersk nytrukket kopp kaffe. Det er dagens høydepunkt!

Jeg har besøkt Crema, et herlig lite kaffebrenneri som lager godterier og brenner fairtrade kaffebønner fra plantasjer som er beskyttet av Crema Foundation. Plantasjene drives av meget seriøse eiere som har lagt forholdene godt til rette for sine ansatte med barnehage og skole til barna og sykestue med egen lege og sykepleiere. Fire kroner per solgte kilo kaffe går tilbake til denne plantasjen, til oppussing og vedlikehold av skole og sykestue, nye fasiliteter, leker, bøker og utstyr.

Det var artig å se hvordan de brente kaffen, og så var den så god! Jeg fikk smake på flere smaker for å finne min favoritt, og så tok jeg en titt på de knallfine gavepakningene de har til farsdag, vertinnegave og julegaver. Det er jo sånn at den som har alt, aldri har nok kaffe. Kaffe er den perfekte gaven!

Jeg fikk også en knallbra rabattkode på all kaffe, godterier og gaver, den står litt lenger nede

Farsdag er 11 november og hva gir man til en mann som har alt? Jo, kaffe såklart. Kaffe med litt omtanke som denne gavepakningen med pappakaffe, pappakopp og “livsnyter” godteri. Eller hva med en “Bålkaffe”? Med cheddarost-popcorn? Den var sykt god.. Mine favorittgavepakninger er Pappakaffen og Hverdagslykke, som er den perfekte vertinnegaven med både kaffe, sjokolade, popcorn og verdens søteste kopp.

Sjekk ut Lillecrema.no og hele denne uken er det fantastiske 40% rabatt på ALT i butikken med rabattkoden:

 cremakomikerfrue

4 Comments

 1. Kjipt at butikken er tom for så veldig mange varer.

  1. komikerfrue

   Det fylles på med nye varer fortløpende 😀

 2. Iselin

  Tusen takk for godt tips, ble både farsdagspresang og noen julegaver! Kaffe kan jo ikke slå feil 🙂

  1. komikerfrue

   Så gøy å høre! Jeg har klinket til selv og handlet både farsdagsgave og flere julegaver, det er jo så
   gøy med et SÅ bra tilbud 😀

Comments are closed.