Kakelyset sang i 6 timer

Endelig fikk jeg brukt dette fantastiske kakelyset. Det tennes på og da begynner det å snurre mens blomsten åpner seg og synger “Happy birthday”. Så gøy! Søsteren fylte år i går og nå når jeg har blitt ferdigkakekjøper så stepper jeg opp pimpingen, yez. Jeg har ventet lenge på rette anledningen til å tenne dette lyset og da mener jeg lenge, for jeg bestilte et første gang for mange år siden, på ebay, og da kom det smadret i postkassa. Det var skikkelig surt, men så så jeg det plutselig i en butikk i sommer og da ble jeg så glad!

Det tikket inn med spørsmål om hvor jeg hadde kjøpt det i går kveld og jeg virkelig vrei hodet på hvor i all verden det var, men jeg kom ikke på det. Svaret kom klokka 05:30 i dag tidlig, da slo jeg opp øynene og sa: Normal! Og så fikk jeg ikke sove igjen, for jeg blir så døgnvill når vi stiller klokka.

-Så kakelyset er kjøpt på butikken Normal, men jeg fikk inn tips om at det også finnes på Festfabrikken.no.

En liten heads up: Lyset spiller “happy birthday” i ca 6 timer.. Så enten må man forberede seg på å leve med det, eller så må det demonteres for å få slutt på galskapen.

Gratulerer med dagen til Rita! Hurra!

2 Comments

  1. Linn Torunn Solberg

    Slike lys kan man også kjøpe på appen wish. Endte med å knuse mitt også for å få det til å holde kjeft

  2. Monica

    Hadde også det lyset, lot det ligge på verandaen pakket inn i et teppe for å se hvor lenge det spilte, og det holdt på non stop i 2 uker

Comments are closed.