Restebarn

Han godklumpen her våkner hver morgen og spør “er et barnehage i dag?” Han elsker å være der og gleder seg til i morgen for nå har han vært med meg hit og dit i mange dager. Jeg gleder meg litt jeg også for da kan jeg endelig pynte til Halloween hjemme, i fred, uten at “noen” ommøblerer og drar ting utover.. Det er virkelig forskjell på unger, noen rører aldri noen ting, mens han her er en sånn som åpner skuffer og finner “skatter” og drar ting utover og jeg finner ting i alle rom og etager i flere dager etterpå.

Siden vi ikke har vært hjemme siden torsdag så har vi har ikke fått skjært ut gresskar, det håper jeg at jeg rekker i morgen men om ikke så får det bli til ettermiddagen. Bedre sent enn aldri! Vi skal være hjemme og får noen unger på besøk, og så håper vi virkelig at noen spøkelser ringer på døra..

Genseren er strikket av Farmor og er av restegarn og mønsteret er fantasi. Hun er så flink!

Vi matchet litt i dag vi, det var faktisk rent tilfeldig 🙂

4 Comments

  1. Så flott genser farmor har strikket . Gøy med restegarn og fantasi for da blir det ingen maken

  2. Ranveig

    Mønsteret er Nancy genseren.

    1. komikerfrue

      Nja, ikke helt, jeg har en nancy genser selv 🙂

  3. Hvilke sko har han på seg?

Comments are closed.