Vinn den fineste gaven under juletreet i år

Annonse: Vinn en ORAL-B GENIUS 10200w Rose Gold!

(Vinnerene er trukket)

Man skulle nesten tro jeg har valgt tannbørste utifra baderomsinnredningen, som også er rosègull. Men, det er bare et megapluss for jeg hadde brukt denne elektriske tannbørsten min uansett hvordan den så ut 😉  Etter at jeg begynte med elektrisk tannbørste så føler jeg ikke at jeg får skikkelig rene tenner av vanlig tannbørste lenger og dessuten så har jeg ikke bleket tennene på evigheter for tannbørsten har eget whitening program.

Joda, tannpuss er drit kjedelig å snakke om, jeg vet, men med ORAL-B Genius 10200w så følger det med et par ekstra duppedingser som slettes ikke er så dumme og dessuten kan du vinne din helt egen! Jeg gav denne i julegave til søsteren min i fjor og det er så gøy å komme på besøk og se at den står på badet og fremdeles er i bruk. Det er jo en skikkelig fin gave.

LIFE HACK: Denne mobilholderen med sugekopp er fantastisk til ikke bare evaluere tannpussen, men også til å ta bloggbilder med! Jeg kan feste den overalt, på vinduer, bilruta, speilet, og ta bilder av meg selv. Haha!

ORAL-B Genius har egen APP som jevnlig sjekker om jeg pusser overalt og den har til og med barnepussespill slik at de minste skal syns at tannpussen er gøy. Det er litt artig med 10 åringen min, for han er glad i system og regler og siden tannbørsten sier ifra med et lite buzz når det er på tide å bytte side, så gjør han som han får beskjed om og står faktisk i hele to minutter og pusser tennene. Det er helt fantastisk!

Oral-B Genius kommer med alt dette fine tilbehøret, brukervennligheten er på topp og både lading og installering av APP (om man vil) går knirkefritt. Dessuten er det supersmart med etuiet som også er en powerbank, som jeg faktisk kan lade mobilen min med. Så genialt!

Sjekk ut Oral B GENIUS 10200w HER

Funfact I: På to minutter børstes tennene 117 600 ganger, prøv å rekke det med en vanlig tannbørste.. 

Funfact II: Det blir ikke hull i en tann som er ren.

Konkurranse!

Jeg får gi bort 3 stykk Oral-B Genius 10200w elektriske tannbørster!

Tenk så digg å ha den lekreste julegaven i boks ♡

Legg igjen en kommentar for å være med i trekningen, vinnerene trekkes fredag 7 .desember og blir kontaktet på mail.

Lykke til!

1329 Comments

 1. Evelinn

  Denne har jeg kjempelyst på. Ikke bare har den fint design, men med alle andre fancy tilleggsgreier. Nice.
  Uansett, om jeg vinner eller ikke, så ønsker jeg deg og dine en RIKTIG GOD ADVENTSTID og JUL.

 2. Carina

  Det hadde vært digg å vunnet en slik

 3. Siv Anett

  Sånn ønsker jeg meg! God adventstid

 4. Ja takk ‍♀️

 5. Å ej he lyst å vinne.

 6. Ja takk!

 7. Ja gjerne

 8. Ja takk! Krysser fingrene

 9. Linnea

  Ja gjerne!

 10. Åh! Vært kult å fått vinne noe!

 11. Ja takk ! 😀

 12. Tonje kaasa

  Ønsker meg veldig sånn tannbørste

 13. Tonje kaasa

  Ønsker meg veldig sånn tannbørste til jul❤️

 14. Er vinnere trekt? Om ikkje hiv eg meg på konkurransen

Comments are closed.