Alenemamma

Flere som har fireåringer som tyter døgnet rundt? Altså, jeg har bare måtte legge fra meg alt som heter blogg denne helgen for eller hadde jeg blitt gal om jeg ikke hadde fått konsentrert meg. Livet med Dexter er konstant underholdende, det skal sies!

Vi har satt opp juletreet i helgen, kost oss med julefilmer og rampenissen har gjort så mye rart! Han fortjener en egen oppfølging, ungene tror vi har fått satan i hus. Jeg har gjort en hederlig innsats med å bli ferdig med julegavene, det ble jeg ikke, selv om jeg satt oppe noen timer i natt for å pakke inn alt som skal sendes med posten. Målet mitt for desember er å ikke stresse så fælt, selv om det er en del som skal ordnes, og faktisk så har vi klart det ganske bra hittil. Jeg har takket nei til massevis av arrangementer, men vi prioriterer familien i år. De blir fort nok store disse små nissene, og nå har vi bare to igjen som bor hjemme.

Nå gleder jeg meg til mannen kommer hjem, da skal vi pynte treet og jeg får kanskje en liten time alene med bloggen mens de tar en tur ut. Nå må jeg gå, Dexter sølte drikkeyoghurt utover bordet og lager “kunst” på bordplaten med sølet. God søndag!

6 Comments

 1. Kari-Anne

  Hvilken drikke yoghurt mener du?
  Trodde ikke det var å få tak i lengere?
  Hilsen fra Kari-Anne.

  1. komikerfrue

   Biola 🙂 Poteto-tomato.

 2. wenche

  4 åring?? Vent til han bikker 5 tallet……. Jeg synes du er mer en god Marna!❤

  1. komikerfrue

   Oh lord..

 3. Hilsen en Hageland medarbeider

  Hei hei!
  Så på snap storien din at du har satt opp juletre fra europris som du mente var best i test i VG, i år har Hageland både 1. og 2. plass i VG sin juletre test. I 2017 var europris best i test og Hageland sitt på en 2. plass Bare til informasjon skjønte du ikkje var helt sikker, så eg måtte bare rette litt

  1. komikerfrue

   Hei, neida det står på etiketten at det er testen fra 2017 🙂

Comments are closed.