Desemberdietten

Hver desember setter jeg inn et lite ekstra støt med trening og sunnere kosthold. Det er mange som venter til januar, men å begynne alt nå har for det første en veldig effektivt mot sesongblues, kunne jeg ha sagt (og det stemmer forsåvidt) men helt ærlig, motivasjonen min er at jeg vil skikkelig kose meg i jula uten et SNEV av dårlig samvittighet. Vi går tross alt mot dager og uker med uhemmet inntak av julemat, julesbrus, utallige julegriser, kongens konfektesker og jeg tør nesten ikke tenke mengden på julekaker som kommer til å bli servert. Jula er tid for kos, og jeg har alle intensjoner om å slippe alle mine indre demoner løs, mine karboavhengige småjævler.

Jeg syns det er helt greit å kombinere trening og det å faktisk kunne tillate seg å ligge på sofaen og tørke potetgullfett  på kosebuksa. Jeg er derimot ikke så helt tilfreds med at når jeg ikke har planer om å kose meg, og jeg passerer så en skål med ostepop, så har jeg før jeg aner ordet av det, glefset i meg hele greia og står febrilsk og prøver å tørke vekk paprikapulveret fra munnvikene før ungene ser meg. -Med vantro i blikket.

Desemberdietten er helt genial for meg. Den er kjempeenkel og har bare èn regel; Jeg kan spise akkurat det jeg vil, men alt godteri skal, uten unntak, inntas med SPISEPINNER.

Den er en perfekt brems og jeg kan kose meg og bli fornøyd lenge før jeg når bunnen, både i skålen og mentalt. Ja til kos i hele desember!

4 Comments

 1. Helt enig med deg!

 2. Ingrid

  Hvilket merke og farge har du på neglene? 🙂

  1. komikerfrue

   Det er unicorn kit fra Le Mini Macaron, altså ikke neglelakk, men gelelakk med et pulver over som gir slik shine. Le Mini Macaron finner du på makeupyourmind.no 🙂

 3. Ingrid

  Supert, takk for svar!

Comments are closed.