Årets ALS kalender!

Det var så fint å få være med på årets ALS kalender! Det er et dugnadsprosjekt og alle som er med har en eller annen relasjon til sykdommen. Vi har en venn i familien som har ALS og derfor er det spesielt fint å få være med på samle inn penger til så viktig sak. -Alle inntektene går uavkortet til forskning på ALS og alle som har medvirket har stilt gratis med foto, studio, layout og print.

Kalenderen ble kjempefin! Sjekk den herlige gjengen her da!

Årets ALS kalender koster kr 249,-

For å bestille den betaler man først med VIPPS slik:

***

Send så screenshot av kvitteringen sammen med navn og adresse til epostadresse: 

2019alskalender@gmail.com

-Kalenderen(e) kommer så i posten til deg ♥︎ Kjøp flere!

***

2 Comments

  1. Carina

    Tusen takk for at du gjør dette! Mistet selv en venn til sykdommen tidligere i år, og vet hvor fæl den er. Også Marna på september da ❤️ God jul til deg og dine! Takk for all latteren, tårene og de fine innleggene dine i 2018!

    1. komikerfrue

      Ja det er en fryktelig urettferdig og ikke minst ubarmhjertig sykdom.. Tusen takk for kommentar og riktig god jul til deg og dine <3

Comments are closed.