De tror vi har satan i hus

Rampenissen har tatt helt av hos oss, herregud så artig vi har det! Eldstemann har blitt opplært av YouTube at barn IKKE skal røre rampenissen og det utnytter vi til det fulle. Det er en fryd for øyet å se ungene med skrekkblandet fryd, når de oppdager hva rampenissen har gjort. Altså, de tror vi har en sataen i hus. Det er helt nydelig!

Her en morgen hadde han satt seg i passasjersetet og Theodor skulle til å sette seg inn, så rampenissen sitte der, RYGGET og satte seg i baksetet uten et ord. Hahahaha!

Det var også helt fantastisk da rampenissen hadde bæsja utover hele dassen. Vantro stod de og så på doen, sjokkert over synet. Oppskriften på denne er veldig enkel: Havregryn, kakao og vann.

Alle morgener er ikke så voldsomme altså, det fins mange veldig enkle rampestreker som er gjort i en fei.

Her er en liste over 150 rampenisse streker, noen klassikere og mange helt nye!

3 Comments

  1. Gøy å se kontrasten mellom hva deres rampenisse har lagt fra seg i do og de bitte små kulene rampenissen til fotballfrue kom med. 🙂

    1. komikerfrue

      😉

  2. elsker det!! Tror vi må kjøre rampenisse til neste år

    Btw, må bare si at eg syns d e helt fantastisk at minstemann har fått frost dilla, at dere faktisk lar han få lov til det.. er så mange som sier nei til å la sin sønn kle på seg “jente” kostyme her hadde minsten en frost fase når han var tre, gikk rundt i storesøster sin Elsa kjole og sang let it go for full hals nå er d sabeltann for alle penga

Comments are closed.