Superenkle julebrownies

Vi har laget juletrebrownies! Det er kjempeenkelt å lage, bare å kjøpe en pakke Toro i butikken. Altså, det er mammapoeng som teller her, jeg brukte til og med ferdig flytende margarin.

Men, det gøye her er glasuren, for jeg puttet den i kjøkkenmaskinen og fikk den superluftig. Dessuten så bruker jeg sterk saft istedet for sitron, er det egentlig noen som syns den sitronsmaken er noe god? Jeg syns IKKE det er godt, da vil jeg heller at den skal smake Tutti Frutti eller bringebær!

Glasur på denne måten heter Royal Icing og når man først er i gang så kan man lage marengs, yummy.

Jeg bruker: 2-3 eggehviter, 5 dl melis, 1ss sterk saft

Kjør det sammen med ballongvisp til det er fluffy og så stivt at frostingen blir værende i vispen/ikke renner.

Her er forsøk nr 1 på julemarengs, det stod i oppskriften at de skulle “tørke” i ovnen på svært lav varme, mens jeg satte de inn i varm ovn som var slått av og det gav jo bare motsatt effekt for de var helt myke og slappe i dag tidlig siden ovnen holder på fuktigheten når den er slått av. Men så gøy det var å lage! Jeg hadde ingen plan, bare prøvde meg litt frem for å kjenne på konsistensen. Og jeg gir meg selv poeng for forsøket 🙂

7 Comments

 1. Er på jakt etter nye barkrakker og kom over dine på Ellos. Er du fornøyd med dem? Hvordan er de å sitte på?

  1. komikerfrue

   Jeg er veldig fornøyde med våre utseendemessig, men, de er jo harde å sitte på så vi blir ikke sittende lenge i slengen på øya. Spørs om det kommer noen nye krakker til neste år 😉

   1. Takk for svar

 2. Hva er oppskriften på den grønne glassuren? 🙂

 3. Har du oppskriften?

  1. komikerfrue

   En pose Toro, som det står. Oppskriften står på baksiden av pakken 😀

 4. Har du oppskriften?

Comments are closed.