Marengs: Juletrær og nisseluer!

Jeg gjorde et nytt forsøk på julemarengs i går og fikk det jammen til! Da ble det så gøy at jeg måtte feire med et glass vin og da ble jeg så ivrig at jeg lagde en porsjon til, og da ble det jo såklart et glass til, -så da ble det sent da.

Dette var kjempegøy, nå tror jeg at jeg har fått meg en ny favoritt. Marengs altså, ikke vin, haha.

De er faktisk kjempeenkle å lage, kun tre ingredienser og krever lite utstyr! Hot tips: Følg #meringuecookies på instagram for mange teknikkvideoer og inspirasjon.

Oppskrift (som funket denne gangen):

3 eggehviter

1 pakke melis (500g)

1ss sterk saft

Visp i kjøkkenmaskin til det er stivt og marengsen ikke siger.

 • Bruk konsentrert farge for at det ikke skal bli rennende
 • Tørk marengsene i ovn på ca 60 grader i et par timer, eller la de stå og tørke over natten.
 • Om man ikke har kakeposer med spisser eller tuter så holder det med brødposer som man klipper hull i.

Helt om natta, julenisse på dagen! (Det ble ikke SÅ seint, da).

Nissemarna dro innom kontoret til United Influencers med julevin, julegodterier og juleklem i dag til alle som jobber der. De er så flinke! Jeg har hengt i gangene her nå i fire år, helt fra starten da det var et helt nyoppstartet bloggselskap med bare noen få, ekstremt optimistiske mennesker. Nå er de mange, jeg måtte fylle en hel vogn med vinflasker!

-Men nå er snart min til i UI over for på nyåret har bloggen min og jeg ny arbeidsplass med nye utfordringer og nye muligheter. Det blir veldig spennende og jeg forteller mer om det senere 😀

2 Comments

 1. Dalida

  Hva slags saft brukte du? 🙂

  1. komikerfrue

   Alt fra husholdningssaft, til en fun light med din fav smak 🙂

Comments are closed.