En solskinnshistorie! Jeg fikk verdens beste telefon!

Ikke bare snudde sola i går og vi går mot lysere tider, jeg fikk verdens beste telefon!

Min kjære samarbeidspartner Thune, som har vært så fantastiske og latt meg selge en armring i smykkekolleksjonen min der ALT overskuddet går til Motherhood prosjektet som jeg var med på å lage en miniserie om i Nepal.

Nå har vi solgt nesten alle armringene, nettbutikken er tom og det fins bare noen få igjen i butikk. Og mens jeg satt og feiret for meg selv at sola snudde så ringte Anne fra kontoret og fortalte hjertelig at vi har klart å samle inn  85.000 kroner!

85.000 kroner!

Det er helt fantastisk! Herregud, jeg går rundt meg selv her. Dette betyr så utrolig mye for den nye Samvadgruppen* vi holder på å starte opp i et av de mest belastede områdene i Nepal. Disse pengene er øremerket til det og utgjør en kjempeforskjell i det arbeidet som allerede er godt i gang.

Har du sett Motherhood enda? Alle episodene ligger HER og tar til sammen ca en time å se. Miniserien er slettes ikke bare vond å se, den viser også håp og resultater og er skikkelig girlpower.

*Samvad er selvhjelpsgrupper for unge kvinner i Nepal, der de får lære om egne rettigheter, erfare at de har både verdi og muligheter. Dette er med på å vaske vekk mange av de overtroiske skikkene, som at menstruerende kvinner er skitne og sykdomsbringende, ikke stemmer med virkeligheten. Kvinnene får utdanning/yrkesopplæring og oppstartslån til å starte egen bedrft. De lærer å forvalte penger, om effektivisering og rent eksempelvis hvordan man med en liten flokk på tre geiter kan både utnytte ressursene fra de og tjene penger til å leve av, men også hvordan man kan øke flokken og skape vekst i “bedriften”. Som sunnmøring er dette musikk i mine ører. Det er så bra!

Her hisser jeg meg skikkelig opp over noe i serien, da sparte jeg ikke på kruttet og viste mitt sanne, forbanna meg.
For et herlig team! Det må ofte kvinner til for å nå inn til andre kvinner.

-Og så Joakim da ♡

JULEGAVETIPS TIL DEN SOM HAR ALT: NEDLASTBARE GAVEKORT SOM FORANDRER LIV! HER

2 Comments

  1. Tommel opp for deg! Fantastisk. Ikke bare overflatisk tull, julehus og glitter med deg. Du må være ett forbilde for de andre bloggerne som bare fjaser.

  2. Gratulerer og god jul til deg og dine <3

Comments are closed.