Er det for sent med ønskeliste, Nissen?

Jeg streiket fra juleforberedelsene i dag, jeez nå har det gått non stop i dagesvis med klesvask, gavepakking, rydding og handling og det blir fader meg aldri ferdig. Jeg som lovet meg selv å IKKE stresse i år og har egentlig holdt et pulstilpasset tempo, men da tar det jo så laaaang tid!

Så i dag slapp jeg alt jeg hadde i hendene og gikk en tur i skauen, rett og slett, mens jeg funderte på om det er for sent å levere inn ønskeliste til nissen.

Alt jeg ønsker meg er en hushjelp! Når vi kjøpte hus så ville vi ut av byen og få bedre plass og finne roen, ikke rydde og vaske oss IHJEL. Om kåken skal være nogenlunde på stell så må jeg fader meg styre HELE tiden og det til tross for at mannen faktisk har OCD på støvsuging, kjøkkenet og klesvask.  Altså, dette var ikke det livet jeg bad om. Det er drepen for kreativiteten.

Så i dag tok vi en generalforsamling i heimen, ble enige om hva som er viktig og ikke, og tullete ting som støv ble kategorisert som IKKE VIKTIG. Hurra!  (

Så nå har vi vaska gulvet og vi har børi ved, i morgen skal vi sette opp fugleband og treet er allerede på plass. Nå setter jeg meg ned og kviler og puster ut en stund, mens ungene har fått i oppgave å rydde kjellerstuen før det kommer folk i morgen, mens mamma tar en blund!

2 Comments

  1. Marianne

    Hvor er lampen fra som henger i trappen? 🙂

    1. komikerfrue

      Den har Ørjan laget 🙂

Comments are closed.