Julaften

I dag er det allerede første juledag, herlighet for et døgn vi har lagt bak oss. Det har gått i ett med forberedelser til julemiddagen, men likevel har vi klart å lage tid til kos og gøy! Klokka var seriøst halv fire før jeg la meg i natt, for etter at familie hadde reist hjem og ungene etterhvert kom i seng så var det litt velfortjent voksentid med litt ost, kjeks og vin.

Jeg satte et strengt budsjett på kjærestegaver i år, for vi skal til syden i vinterferien. Ørjan fikk operabilletter (Ewa Weel Skram) og ny morgenkåpe. En billig frottè denne gangen imotsetning til den dyre fra Boss som han fikk sist som han ikke bruker fordi den er tynn i stoffet og ikke trekker til seg vann som et håndkle. Der kan man se, Cubus slo Boss.

Jeg fikk treningsklokke, som ønsket, skal bare bytte modell og farge, lol, så gleder jeg meg til å bruke den. Mannfolk altså, men han pakket den inn helt selv, med gaffateip og greier så poeng for innsatsen!

Men, jeg fikk mange hyggelige gaver, som kashmir sokker, trøffelsjokolade og champagne. Og hudpleieprodukter. Jeg blir faktisk både glad og lettet over den type gaver fordi det er garantert en suksess så det har jeg alt notert i lista for neste år.

Dyrene fikk det også veldig hyggelig, jentene fikk eget juletre til middag.

Julefrokosten i dag <3