Overload

Altså, i dag har vi ikke gjort noe som helst! Han lille her har litt feber, så det tror jeg alle har brukt som unnskyldning til å bare ligge på sofaen og dytte på med julekaker og pizza. Nå tror jeg at jeg nesten har snudd litt på døgnet, for klokka er 01:30 på natta og jeg fins ikke trøtt. Jeg er vel tom i hodet etter å ha binchet en halv sesong av Kardashians så jeg er helt tom i hodet og kroppen er full av kransekake og nonstop. Men sesongslutt av Kielergata derimot var veldig gøy! Bare sier det!

I morgen SKAL jeg ut og bevege meg, batteriene mine er overladet.

Gleder meg. Natta ✨💌

3 Comments

  1. Så nydelig ett bilde. Overladed her å,men ut å sprett i morra 😀

  2. Flott! Takk! Så fikk vi andre ikke fullt så dårlig samvittighet! God bedring og god rom-jul.

  3. Så kult bilde! Hvilket filter er det? Høres for øvrig kjent ut med sofa og spising…

Comments are closed.