Beitostølen

Hei hopp fra Beitostølen!

Det ble et par dager med hyttetur på oss, Ørjan har show her i kveld og så fikk jeg en superbonus med at broren min ble med! Han ser jeg ikke ofte for han jobber så langt vekke.

Det blir ikke noe skigåring for Dexter er ikke helt i form, han la seg i stad og sa; “Mamma, jeg elsker å sove. Sove er skikkelig godt!” Haha, ja da er han litt på halv åtte. Han mente også at dette var den beste ferien vi noen gang hadde vært på for hytta var SÅ fin! Det er bra han ikke er storforlangende sier bare jeg, for det er ikke vi heller og hytta er en helt vanlig godt brukt skihytte. Vi fant ikke vinåpner i skapene, men vi fant håndvisp og rivjern da.

Dette her er akkurat sånn det skal være, helt perfekt.

2 Comments

  1. Skjønner ikke? Alkohol med barn? Ja eller nei? Bare ikke på julaften,eller av og til eller?

    1. komikerfrue

      Ser du noen barn på bildet? Tenker de fleste vet at vi ikke blander barn og fyll, og jeg pynter ikke på fasaden.

Comments are closed.