Jeg flytter!

Nytt år, nye muligheter!

Noe av det jeg har holdt hemmelig og har vært i så mange møter om i det siste er at jeg får ny arbeidsplass fra nyttår!

Da blir jeg en del av Egmont, som er det største mediehuset og bl.a eier TV2. Bloggen beholder samme adresse, men får en fresh oppussing og litt bedre funksjoner. Det blir spennende dette her, mest for meg da. Noen ganger så har vi mennesker godt av å bytte arbeidsplass for å finne ny inspirasjon og Egmont har etasje på etasje med “lekeplasser” som jeg klør etter å utforske. Det blir veldig spennende og forhåpentligvis inspirerende, med andre ord.

I velkomstgave fikk jeg egen GIF!

Bare prøv å ta et bilde på snapchat eller story og søk “Marna” på GIF 😀 Den er såklart laget ALT FOR pen, men jeg syns det er dritkult likevel. Det er lov det??

2 Comments

  1. Så spennende med noe nytt, gratulerer 🙂 Dette fortjener du Marna! stå på du ruller 😉

  2. Så spennende 🙂 Gratulere og masse lykke til 🙂

Comments are closed.