Hvem tør smake på råtten sild?

Årets nest siste middag måtte serveres utendørs, av helt naturlige årsaker. Oscars Surströmming er fermetert sild, gjæret på boks, klar for å gi en duftbombe som får selv den sterkeste nesen en real styver. Nabovarsel ble levert, kidsa ble servert bestikkelser så det holdt og mannen ble lovet heder og ære dersom de var så TØFFE at de smakte på herremåltidet.

Personlig hadde jeg ingen planer, men så ble jeg ganske fristet etter at èn av de faktisk overrasket stort..

Hvordan gikk det? Hvem døde, hvem overlevde?

Her er en rykende fersk video!

4 Comments

  1. Er du sikker på at den boksen var ok? Jeg vet at silda er fermentert, men den skal vel ikke sprute sånn når den åpnes og heller ikke boble som om den koker etter åpning?

    1. komikerfrue

      Det vet jeg ikke, har aldri prøvd det før..

  2. Astrid

    Fy faen

  3. Fredrik

    Boksen skal åpnes under vann (i en bøtte f eks) Fisken spises på hvitt flatbrød med eksempelvis rå løk, gräddfil (rømme) kokt potet. Spise den rett fra boksen gjør den ikke rettferdig.
    Snakker av erfaring som innfødt 😉

Comments are closed.